Ondersteun goede doelen met je lidmaatschap op onze christelijke datingsite!

 

Waarom lid worden?

 


Je kunt Date2shine vijf dagen geheel gratis uitproberen. Het gratis lidmaatschap verloopt automatisch en verplicht je tot helemaal niets.


Wanneer je de volledige functies van het lidmaatschap wil blijven gebruiken, dien je een betaald lidmaatschap te nemen. Met de bijdrage van het lidmaatschap ondersteun je de Voedselbank in Houten.

Samenstellen-vakantiepakketten
 
Pand Voedselbank Houten
 

Christelijke insteek

 

Waarom nou juist de Voedselbank? Wij vinden het belangrijk om betrouwbare organisaties te ondersteunen met een oprecht en warm christelijk hart voor de medemens. Gezien de maatschappelijk ontwikkelingen in deze tijd hebben wij in eerste instantie gekozen voor de mensen dichtbij die in nood zitten en waar de economische crisis hard heeft toegeslagen.


Dat betekent overigens niet dat wij geen oog hebben voor onze naasten in het buitenland. Daarom geven we je graag de ruimte om mooie en goede projecten in het buitenland. Zo geven we samen inhoud aan deze site en ondersteunen we de strijd tegen armoede, eenzaamheid, gebrek aan verzorging en zorgen we met elkaar voor een ervaring van geluk en veiligheid.

 

Waarom een christelijke datingsite?

 

We merken dat er op gewone datingsites weinig ruimte is voor mensen met een christelijke levensvisie. Daarom hebben we een christelijke datingsite opgezet: om mensen met dezelfde normen en waarden met elkaar in contact te laten komen. We vinden het belangrijk dat jij een forum hebt waar je op een respectvolle manier in discussie kunt gaan met andere mensen. 

 

Reviews christelijke datingsites

 

Op Datingsitekiezen.nl kun je een review over onze christelijke datingsite of andere christelijke datingsites achterlaten. Hier lees je ook hoe andere gebruikers de christelijke datingsite hebben ervaren en krijg je inzicht in de plus- en minpunten. Op onze ervaringen-pagina kun je ook meer lezen over hoe mensen over onze site denken. 

 

Online marketing door iClicks.nl. Dé specialist in SEA, SEO en het bouwen van websites.